Din tapetserare för möbelrenovering i Eskilstuna

I nästan alla hem står en gammal skamfilad byrå, behöver den en ansiktslyftning? Som tapetserare på Möbelklädsel Stig Sjölund har jag många års erfarenhet i branschen. Jag renoverar gamla och antika möbler varsamt. Med min hjälp kan ditt hem bli som nytt. Det är alltid värdefullt att ta vara på gamla släktklenoder än att köpa nytt.


Omstoppning

Med åren tappar soffor och fåtöljer sin stoppning och fjädring. Kontaka mig så tar jag hand om era möbler. Jag kan även hjälpa till med att klä om soffan om den behöver en uppfräschning. Det blir alltid billigare att stoppa och klä om en möbel än att köpa nytt. Ni hittar mig i Eskilstuna.


Företag

Många företag anlitar mig för att hjälpa till med renovering av möbler och omstoppning av slitna konferensmöbler. Jag har stylat om många hotell och restauranger i Eskilstuna som istället för att köpa nya möbler satsat på att renovera och förnya med nya tyger och färger.

Ditt nya hem

Många vill förnya sitt hem då och då. Ta hjälp av Möbelklädsel Stig Sjölund istället för att köpa nya möbler. Som tapetserarmästare har jag många års erfarenhet av färg och form och tycker att man ska renovera och klä om sina möbler hellre än att köpa nytt. Gamla möbler har en själ och en historia som är viktig att värna om.