Erfaren tapetserare i Eskilstuna

Du kan lämna in dina möbler till mig och veta att dom kommer renoveras varsamt. Jag har lång erfarenhet och gör alltid ett gedigt arbete. Så tveka inte att kontakta mig, jag finns i Eskilstuna.

En tapetserare har stor kunskap om material och kvalitéer och vet hur dina möbler ska renoveras för att bli som nya igen. 
Jag ger dig som kund

  • en kostnadsfri värdering av de möbler du vill renovera
  • trygghetsgarantier för mitt arbete
  • renovering med material av högsta kvalitet

Jag kan ge många referenser då jag har många uppdrag bakom mig.

Möbler

Ärvda möbler är en gåva. Men många gånger är dom skamfilade och fula. Kasta dom inte - lämna dom till mig så renoverar jag dom varsamt. Kontakta din lokala tapetserare på Möbelklädsel Stig Sjölund i Eskilstuna.

Omstoppning och omklädning

Jag stoppar om och klär om möbler, dynor, säten m.m. Tapetsering är en konst och jag vill gärna hjälpa dig som tycker att det är mer värdefullt att renovera än att köpa nytt. Vill du ha ett kostnadsförslag så hör av dig till Möbelklädsel Stig Sjölund.

Referenser

Jag lämnar gärna ut referenser från privatpersoner, företag, hotell och restauranger. Jag har hjälpt många och vet att jag har gjort ett gediget och bra arbete. Många återkommer till mig och det är en garanti och trygghet för dig som kund. Din tapetserare finns i Eskilstuna.